BÖHME sparer MV Plasts kunder for tid, besvær og penge

MV Plast i Randers sprøjtestøber emner af plast. Ofte henvender designvirksomheder sig for at få produceret et nyt plastprodukt.

Det kræver uhyre nøjagtige 3D-tegninger og afstemning af en lang række detaljer i den indledende fase, før MV Plasts værktøjsmager kan udvikle det unikke værktøj, som kundens produkt skal sprøjtestøbes i.

MV Plast udliciterer opgaven med beregninger og tegninger til BÖHME.

”Vi kan ikke producere direkte efter designernes tegninger. De skal omsættes til 3D, og vi har ikke kapacitet til at have vores egen konstruktør. I stedet har vi et super godt samarbejde med BÖHME,”, siger Michael Velling, indehaver af MV Plast.

BÖHME sikrer korrekt produktiongrundlag af plastprodukter

Med BÖHME som samarbejdspartner er MV Plast sikker på have tilfredse kunder, fremhæver Michael Velling:

”BÖHME er fagligt dygtige og professionelle. De tager kunden i hånden og sikrer, at dimensioner og detaljer er 100 procent på plads tidligt i forløbet. Det sparer tid og penge for kunden, og det gør produktionsfasen nem for os.”

For plastproducenten betyder samarbejdet med BÖHME, at MV Plasts kunder er tilfredse og oplever en professionel produktionsproces.

”Når man har BÖHME med, kommer man rigtigt fra start med sit plastprodukt, og undgår at designe noget, der ikke kan produceres, eller ikke lever op til den forventede kvalitet. I sidste ende betyder det, at kunderne står med et produkt, der lever op til deres ønsker”, siger Michael Velling.

Michael Velling fremhæver tre ting ved BÖHME
  • Materialet, vi får fra BÖHME, er 100 procent i orden. Grundig og omhyggeligt arbejde.

  • BÖHME har en aktie i, at vi fremstår som en professionel plastproducent, og kan levere en samlet løsning til kunderne i den kvalitet, de forventer.

  • BÖHME overholder altid aftaler og tidsfrister. Det er meget trygt for os som leverandør.